LINKEDIN > DET BLÅ KUVERTET

Alla svenskar är bekanta med det Orangea Kuvertet. Det är ett slags påminnelse om slutet på din karriär och hur din ekonomiska situation ser ut då.

Vi ställde oss frågan: “Varför finns det inte också ett kuvert som innehåller all information du behöver för att få en riktigt bra start på din karriär?” För att spegla det Orangea Kuvertet från Svenska Pensionsmyndigheten, skapade vi därför det Blå Kuvertet från LinkedIn, ett virtuellt kuvert innehållande praktiska tips och råd på hur du stärker din professionella profil inför ditt jobbsökande, hur du bygger ett starkt nätverk och hur du använder det.

Det Blå Kuvertet är till för dem som just nu håller på och startar upp sin karriär, eller för vem som helst som vill komma igång med sin LinkedIn-närvaro oavsett var i karriären man befinner sig. Tanken är givetvis att innehållet i kuvertet ska användas så mycket det bara går – ladda gärna ner det här!

Mindmakers arbete inkluderade allt från idégenerering och produktion av allt material (både digitalt och print) till distribuering av kuvertet till vårt nätverk, aktivering av influencers och införsäljning till media.

Total räckvidd media = 8,2 M
Total räckvidd sociala medier = 91,5 K