Idag är vi glada att få presentera vår nyaste medarbetare, Hannes Söderberg, som kommer att praktisera hos oss fram till slutet av Januari. Vi bad Hannes berätta lite mer om sig själv.

Berätta lite kort om din utbildning och andra erfarenheter.

Jag läser Event Management i den fina sommarstaden Varberg. Utbildningen är ett treårigt program där fokus ligger på marknadsföring, ekonomi och projektledning. Inom ramen för utbildningen får vi studenter möjligheter att planera, utveckla och leda större projekt samt event. Under mina två år har jag bland annat utvecklat och genomfört sommarfestivalen Apple Bay Day, drivit evenemang för Varbergs Kommun samt varit med och grundat en ny eventorganisation som drivs av studenter från utbildningen. Tidigare har jag arbetat på Academic Work som Brand Ambassador och under sommaren arbetade jag på Strix med TV-inspelningen av Farmen, vilket var en väldigt spännande upplevelse.

Varför vill du jobba med PR?

PR-branschen är en bransch som innefattar väldigt många områden och uppgifter, vilket tilltalar mig mycket då ingen dag blir den andra lik. Det är också ett jobb där man får vara kreativ och tänka utanför boxen i många situationer. Det tror jag kan utveckla mig på flera plan.

Varför har du valt Mindmakers?

Jag har alltid haft en målbild att jobba på en professionell byrå med grymma medarbetare som kan utveckla mig i rollen som PR-konsult, och det är jag övertygad om att Mindmakers kan bidra med. Mindmakers verkar inom flera områden och erbjuder många olika tjänster vilket gör att arbetsuppgifterna varierar, något jag tror kommer vara väldigt lärorikt.

Har du några dolda talanger?

Musikquiz, har inte förlorat många sådana genom åren. Har skickat önskemål till kontorets musikansvarige John om att få access till musikspelaren en halvtimme per dag, men har än så länge inte fått igenom detta. Men snart så!